Deo, z tym kieliszkiem to całkiem dobre rozwiązanie :wink: :diabelski_usmiech wtedy kuzyn nie miał by możliwości przelania :!: :lol: a torcik :slinka :slinka :slinka k
Serwis LPG Śląsk
Zwiń
X
-
-
Ja polecam gazownika z Piekar Śląskich. Specjalizują się w Landi Renzo .Nie pamiętam adresu ale jest to jadąc od Chorzowa jakieś 400m za bazyliką po lewej stronie .Kilku znajomych tam serwisuje swoje LPG i zawsze było OK . Mechanik który ma pojęcie to z tego co pamiętam ma na imię Adam (Kawał Chłopa) :lol:
Komentarz
-
-
magik od lpg ponac w zbroslawicach jest http://gzw.pl/index.phpFiat Bravo GT 1.6
Skoda Octavia RS 1.8T
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m0t0magik od lpg ponac w zbroslawicach jest http://gzw.pl/index.php
oryginalna mapa była o ok. 30% za bogata w dole, i ok. 15-20% za uboga w górze.
gość konkretny, ustawianie mapy trwało ponad godzine, jako testy drogowe.
jazda extremalna po lokalnej drodze. ale teraz jest dobrze.
pojeździmy - zobaczymy, ale już teraz moge to napisać : "polecam"
koszt - 150 zł.
moje zapisy zostały u niego w kompie ( BSE) ale była tez jakaś mapa dla BFQ.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m0t0magik od lpg ponac w zbroslawicach jest http://gzw.pl/index.php
kapi mówisz że gość jest konkret... bo chyba tez będę musiał podjechać bo co jakiś czas mam wrażenie tak jakby przygasał i wtedy broni sie wskakując na wysokie obroty...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886co jakiś czas mam wrażenie tak jakby przygasał i wtedy broni sie wskakując na wysokie obroty...
Zamieszczone przez termit886Ale z tego co przeczytałem na ich stronie oni sie specjalizują z STAGU a nie LR...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kapiZamieszczone przez termit886co jakiś czas mam wrażenie tak jakby przygasał i wtedy broni sie wskakując na wysokie obroty...
Zamieszczone przez termit886Ale z tego co przeczytałem na ich stronie oni sie specjalizują z STAGU a nie LR...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886Zamieszczone przez kapiZamieszczone przez termit886co jakiś czas mam wrażenie tak jakby przygasał i wtedy broni sie wskakując na wysokie obroty...
na gazie jest "idealnie" - wg mnie oczywiście :P
a co ważne - na klimie nie czuje spadku mocy.
Komentarz
-
-
Wczoraj byłem na przeglądzie u nich. Zaczęło się od wymiany filtra, a skończyło na ustawieniu nowej mapy dla instalacji co trwało ok godziny. Koleś tak jak pisał kapi konkretny - pamiętam jak w poprzednim samochodzie jeździłem do elpigazu na przegląd, kasowali podobnie jak GZW, a robili wszystko w 15min. W GZW koleś sprawdzał i ustawiał niemal każdy detal.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886kapi i jak jeździ octa po tych ustawieniach.... jest wporządku???? Ja jutro dzwonię do niego się umówić bo zaczyna się dziac masakra z tymi obrotami.
obecnie - chłodniejsze ranki - samochód idealnie chodzi, nie szarpie, nawet nie wiem kiedy przełaczy sie na gaz.... a co lepsze, ani razu nie zgasł jak np. dojeżdżam do krzyżówki gdy ledwo co się przełaczy na gaz.
raport spalania poniżej. powiedziałbym że ustabilizowało się, jeżdżę głównie u nas w regionie - DTŚ - A4 i okolice, średnia predkość ~100 i wiecej.
na prawde można polubić ten samochód (nie zapeszam :P )
podsumowując - polecam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kapia co lepsze, ani razu nie zgasł jak np. dojeżdżam do krzyżówki gdy ledwo co się przełaczy na gaz.
Komentarz
-
Komentarz